Personal

Behöver din restaurang skickliga kockar? Skicka en offertförfrågan.
Vi återkommer till dig inom 1-2 dagar
.  
VÅRA YRKESKATEGORIER
Här är listan med våra yrkeskategorier:
Diskare – besitter kunskaper om och har erfarenhet av de flesta inom restaurang förekommande maskinparker. Huv-, tunnel- och granuldiskmaskiner är självklara arbetsredskap för våra diskare.
Köksmästare – ansvarig för all kökspersonal samt för produkt och koncept. Arbetsledare för driften i det dagliga arbetet.
Förste kock/souschef – köksmästarens högra hand och ställföreträdare. Skicklig matlagare och arbetsledare.
Kock – utbildad matlagare som dessutom arbetat några år på fältet så att alla teoretiska kunskaper hunnit testas i praktiken.
Juniorkock – En som har restaurangutbildning i såväl varm- som kallkök men inte hunnit arbeta så länge i skarpt läge. Juniorkocken är perfekt om man arbetar i större team där tid finns för instruktioner och handledning. Bristen på erfarenhet av restaurangmatlagning vägs upp av den ungdomliga nyfikenheten, tempot och arbetsviljan.
Kallskänka – utbildad matlagare som dessutom arbetat några år på fältet i det kalla köket så att skolbänksteorin förvandlats till en trygg köksvardag.
Köksbiträde – driftigt biträde som kan hjälpa till med att hacka och skära i köket. Har dessutom utbildning i grundläggande livsmedelshygien med sig i ryggsäcken.

Du är välkommen att höra av dig till oss, .
För att bli registrerad som kunder hos oss kan ni antingen ta kontakt med oss
via vårt direktnummer, eller genom att skicka ett mail till oss.
Direktnummer: 0724-550551
E-post : info@jobbmatchning.com
Kontaktperson:
Cecilia Hedenstierna
​​cecilia@jobbmatchning.com
Gruppchef